DONATORI

Naš tokom cele godine ima otvoren poziv za sve zainteresovane kompanije i pojedince koji su radi da svojim donatorstvom doprinesu i pomognu rad NARS-a

SPONZORI

Naš tokom cele godine ima otvoren poziv za sve zainteresovane kompanije koje žele da sklope ugovor sa NARS-om u vezi sponzorstva. NARS ima formirane pakete sponzorstva i za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

ZA DONATORE ***

ŠTA JE NAMA POTREBNO?

Nama je u svim našim aktivnostima potrebna sportska oprema, rekviziti, prevozna sredstva za logistiku…

NOVAC ILI OPREMA?

Ukoliko imate kompaniju koja nema politiku doniranja novčanih sredstava, mi prihvatamo i donacije u opremi jer je nama ona i najvažnija.

*** ZA SPONZORE

ZAJEDNIČKA MISIJA

NARS želi da svojom ponudom o sponzorstvu napravi strateški plan o uzajamnoj promociji i postizanju dugoročne saradnje.

NAMENSKA SREDSTVA

Sva sredstva koja bi NARS dobio bila bi potrošena namenski za projekte i događaje koje NARS organizuje ili na kojima učestvuje. Shodno tome, NARS bi svuda isticao svog partnera koji je sponzor.

DUGORODNA SARADNJA

NARS-u je u cilju da ostvari dugoročnu saradnju sa potencijalnim sponzorima a takođe je cilj i nalaženje generalnog sponzora.

NAŠI DONATORI i SPONZORI

Ovde možete pronaći sve kompanije i organizacije koje su u prethodnom periodu ostvarile saradnju sa NARS-om putem donatorstva ili sponzorstva

Grad Loznica

Od momenta prebacivanja sedišta NARS-a iz Beograda u Loznicu, Grad Loznica pokazuje veliku zainteresovanost za podrškom NARS-u i postaje jedan od prvih donatora za NARS-ove manifestacije.

Veliku zahvalnost dugujemo Gradskoj upravi grada Loznice.

Tronoša voda – SPONZOR

U martu 2024. godine NARS potpisuje ugovor o sponzorstvu sa Tronoša vodom. Ovim je započeta saradnja sa lokalnom kompanijom iz Loznice i NARS će se truditi da opravda poverenje i ovu saradnju nastavi i u budućnosti.

Zahvaljujemo se menadžmentu kompanije na ukazanom poverenju.

Rio Sava Exploration – DONATOR

Na javni poziv NARS-a za potrebne donacije odazvala se Rio Sava Exploration DOO kompanija. Od ove donacije NARS je obezbedio potrebne sportske rekvizite kao i određenu sportsku opremu potrebnu za planirane sportsko-zdravstvene kampanje u 2024. godini.

Veoma se zahvaljujemo kompaniji na ukazanoj podršci.

Stretchwell Serbia – DONATOR

U septembru 2023. godine, jedan od donatora za BE ACTIVE DAY bila je i kompanija StretchWell Serbia koju vodi prof. Miloš Đorđević

Zahvaljujemo se kompaniji na ukazanoj podršci u organizaciji ovog veoma važnog događaja.

NARS

NARS

NARS

NARS